Køb likør hos sprutgiganten.dk

Produktionen af likør er til at spore flere århundrede tilbage og det blev allerede i det 13. århundrede kendt i Italien. Likør stammer fra urtemedicin langt tilbage i tiden, og har til den dag i dag spredt sig til næsten alle lande hvor produktet fremstilles. Produktet kan bruges til et hav af forskellige drinks og bliver typisk benyttet sammen med andre ingredienser. Der er mange forskellige måder at bruge likør. Likør adskiller sig fra andre spiritusser, idet produktet typisk har en langt lavere alkoholprocent samt et noget højere indhold af sukker i sig. Dog varierer likør i både smag, konsistens og farve – og er en helt uundværlig ingrediens for dem, der nyder at lave magiske cocktails og drinks. Hos sprutgiganten.dk har vi samlet et stort udvalg af både, Kahlua, Sambucca, Amarula, Baileys, Cointreau og meget, meget mere.

Fremstilling af likør

Under produktionen af de forskellige likører er der nogle bestemte krav som skal opfyldes før at produktet kan blive betegnet som værende likør. Eftersom der findes mange forskellige typer af likører, vil proceduren af fremstillingen ofte variere en smule. Produktionen af nogle bestemte likører forgår på den måde, at frugt, træ eller blomster bliver lagt i blød i vand eller alkohol med sukker og andre former for ingredienser. Andre likører bliver produceret ved at de bliver destilleret fra aromatiske eller smagsgivende reagenter. Det kan være svært at smage forskellen på likør og spiritus, da man i dag kan finde mange typer af spiritus med tilsatte smagsingredienser. Alkoholprocenten ved likør ligger typisk på 15% eller 30%, og indeholder en mindre procent end de fleste spiritusser. Det er dog muligt at finde likører med en procent helt op til de 85%, hvilket gør det svært at skelne mellem en likør og en spiritus.

Find den perfekte likør – sprutgiganten.dk

Vi håber at du er blevet lidt klogere på likør og er blevet klædt godt på til at gøre et fornuftigt køb på vores hjemmeside. Måske føler du dig endda klar til at lave dine helt egne cocktails med likør? Måske en Strawberry Daiquri med Tripple Sec likør? Du kan ligeledes prøve at lave den helt klassiske White Russian ved at gøre brug af Kahlúa kaffelikør. Uanset, hvilken type drinks du er til, så har vi hos sprutgiganten.dk det du står og mangler til at lave dine egne drinks. Vi står desuden altid klar til at hjælpe dig med valget af likør, og hvis du skulle have spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på 53 61 00 01 – Vi glæder os til at høre fra dig!