Pep dit sexliv op med et anal plug

Vi har alle sammen oplevet, at vi godt kunne tænke os at vores sexliv var bare lidt mere spændende. Det er uanset om det gælder sex med en eller flere partnere, eller sex med en selv. Hvis du ikke allerede har udforsket det, så kan et anal plug absolut et godt tiltag. Det fylder en ud på en måde der føles god – men også lidt forbudt. Det gør sex mere spændende, mere stramt og meget mere frækt!

Hvilket anal plug skal jeg vælge?

Der findes enormt mange anal plugs at vælge imellem. Det vigtigste er, at du vælger et produkt, som du er tryg ved. Det kan derfor ikke nytte noget, at dit alle første anal plug er gigantisk stort og lavet af glas. Start i det små, så kan du udvide derfra. Ydermere, så find et rart materiale, som du bliver glad for. Det kan eksempelvis være silikone. Du kan også med fordel finde et plug som du synes ser pænt ud, så det ikke virker så skræmmende.

Anal plug med eller uden vibrationer?

Når du skal købe et nyt plug, så kan du få både med og uden vibratorindstillinger. Hvis det er første gang du skal købe et anal plug, så kan du sagtens købe med vibrationer, men du skal nok ikke tænde for højeste hastighed med det samme. Bliv vant til følelsen af et anal plug inden du gør noget som helst andet, ellers kan det føles meget overvældende!

Hvornår skal man opgradere?

Hvis du er nået til et punkt hvor du gerne vil opgradere – eller udvide, om man vil – så ved du det med dig selv. Der er ikke noget fast tidspunkt for hvornår man skal finde et større anal plug, men hvis du føler dig klar til at opleve en endnu mere intens fornemmelse, så er det en god indikator. Der findes heldigvis en hel verden af anal plugs, og selv hvis du ikke føler dig klar til den hel store opgradering, så kan du blot nøjes med et par centimeter større til at starte med.

Glem ikke glidecreme!

Hvis du ikke tidligere har udforsket anal leg, så kan det måske godt være at du ikke prioriterer glidecreme særlig højt. Det er dog en absolut nødvendighed! Du har nemlig ikke nogen chance for selv at blive våd, så du har brug for hjælp. Der findes mange forskellige slags glidecreme, og det er blot at prøve sig frem. Du kan dog med fordel vælge en vandbaseret en.